Tranberg Arkitekter er etableret af arkitekt Christian Tranberg i 2007. Tegnestuen beskæftiger sig med alle former for arkitekt opgaver og har stor erfaring inden for boliger, institutioner, skoler, bebyggelsesplaner, kontor- og erhvervsbyggeri, fritids- og kulturbyggeri og renovering. Tegnestuen har base på Frederiksberg og sidder i dag i et stort fællesskab med JJW Arkitekter og andre virksomheder i "Værkstedet" på Finsensvej 78.

Tranberg Arkitekter har igennem mange år skabt arkitektur af høj kvalitet. De har udviklet smukke og anvendelige miljøer til glade og tilfredse brugere, bygherre og samarbejdspartnere i hele Danmark. Det er tegnestuens store ambition at formgive bygninger og rum, der bidrager med positive og unikke oplevelser i hverdagen til både store og små. Vi ønsker at videregive en bevidsthed om den positive indflydelse, som den visuelle æstetik har på det enkelte individ såvel som på samfundet generelt. Smukke bygninger, rum og landskab ændrer adfærd og skaber en større samfundsmæssig sundhed og trivsel.

I det daglige samarbejde lægger Tranberg Arkitekter meget stor vægt på at kæmpe for et positivt og konstruktivt samarbejde alle parter i mellem gennem hele processen. Vores erfaring viser os, at det netop er dette samarbejde, der ofte er afgørende for arkitekturens endelige udtryk og kvalitet. Tegnestuen har trods sin størrelse høstet flere arkitekturpriser og nomineringer for arkitektur af høj kvalitet.


Tegnestuen

Christian Tranberg
ct@tranbergarkitekter.com - 2444 9271

Christian Tranberg er indehaver af Tranberg Arkitekter. Han tog afgang fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1982. Christian har med sin fine baggrund som uddannet bygningskonstruktør og tømrer stor erfaring og forståelse for alle step i hele processen. Han varetager i det daglige projekteringsledelsen på tegnestuens sager.

Christian Tranberg har i mange år arbejdet for store arkitektfirmaer som bl.a. Henning Larsens Tegnestue, Knud Holschers Tegnestue og C.F. Møllers Tegnestue. Han var medstifter og indehaver af tegnestuen Witraz i 2000, men løsrev sig i 2007 og startede sit eget firma.

Charlotte Christine Tranberg
cct@tranbergarkitekter.com - 5239 6310

Charlotte Christine Tranberg er sagsarkitekt hos Tranberg Arkitekter. Hun tog afgang fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2003. Charlotte har bl.a. arbejdet som sagsarkitekt hos Holscher Arkitekter inden hun i 2007 blev ansat hos Tranberg Arkitekter.

Patrick Andersen
pan@tranbergarkitekter.com - 5338 6310

Patrick Andersen er bygningskonstruktør hos Tranberg Arkitekter. Han tog afgang fra Byggeteknisk Højskole i 2018. Patrick har med sin fine baggrund som uddannet tømrer stor viden og forståelse for byggefaget, som han bidrager med på tegnestuens sager.

Arbejdsområder

Planlægning
Nybyggeri
Industrielt design
Møbler og belysning
Projekteringsledelse
Byggeledelse
Bygherrerådgivning
Renovering


Samarbejdspartnere

1:1 Landskab
ALL – Atelier Lorentzen Langkilde Aps
Anders Larsson
Atkins Landscape Design
Banedanmark
Bjarne Schläger Design
Bonava Danmark A/S
DSB
Falkon A/S
JJW Arkitekter
Kjaer & Richter A/S
Louis Petersens Legat
Moe A/S
Mole arkitekterne
N. H. Hansen & Søn A/S
Oluf Jørgensen A/S
Rambøll
Ravn Arkitektur
Sted
Torkil Laursen A/S
Vejdirektoratet